اولین هفته از پانزدهمین دوره رقابتهای لیگ دسته یک در بخش تپانچه آقایان در سالن 80 خط مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، ظهر امروز (پنجشنبه) 26 خرداد، مسابقات لیگ دسته یک تپانچه آقایان برگزار شد که در نهایت تیمهای فونیکس، هیئت البرز، امیدهای تیراندازی و شرکت ملی حفاری موفق به شکست حریفان خود هیئت سمنان، کوثر قزوین، تیگرا و هیئت ایلام در گروه الف شدند.
در گروه ب نیز نزاجا، غدیر، هیئت خراسان رضوی و تیپ 264 سلماس در مقابل تیمهای هیئت گلستان، شهید لطفی هوا فضای سپاه، بیمارستان بقیهالله و شاهین به برتری رسیدند.
همچنین در بخش انفرادی علیاکبر بختیاری و محمدرضا طاهری روزبهانی از تیم غدیر به ترتیب اول و دوم شدند و رضا قراگوزلو ار هیئت البرز نیز عنوان سومی را از آن خود کرد.