مسابقات تیراندازی قهرمانی ارتش ج.ا.ا به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، مسابقات تیراندازی قهرمانی ارتش ج.ا.ا به مناسبت هفته تربیت بدنی با همکاری فدراسیون تیراندازی و با حضور ۱۰ تیم و ۶۰ ورزشکار به میزبانی نیروی زمینی ارتش در سالن ۲۵ و ۵۰ متر مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.
در پایان این رقابتها و در تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت تیمی، نیروی زمینی قهرمان شد و تیمهای ستاد آجا و نپاجا به ترتیب دوم و سوم شدند.
همچنین در تفنگ انفرادی ابراهیم فتحی، علی دالوند و فردین شریفی هر سه از نیروی زمینی رتبههای اول تا سوم را کسب کردند.
در تپانچه ۲۵ متر تیمی تیم نیروی زمینی قهرمان و تیمهای نیروی پدافند هوایی و نیروی هوایی به ترتیب دوم و سوم شدند.
در رشته انفرادی تپانچه ۲۵ متر سنترفایر، چنگیز مسیبزاده از نیروی زمینی قهرمان شد و وحید گلخندان از نیروی هوایی و ابوالفضل اختیاری از نیروی زمینی مقامهای دوم و سوم را کسب کردند.
مراسم اختتامیه و اهدای جوایز با حضور سرهنگ چمکلانی، مدیر مسابقات سازمان تربیت بدنی ارتش و عضو کمیته تیراندازی سیزم و همچنین حسین باقری سرمربی تیم ملی تفنگ برگزار گردید.