سه شنبه سی ام بهمن ماه

سایت مرکزی تیراندازی مازندران احداث می‌شود

رئیس هیات تیراندازی مازندران گفت: سایت مرکزی تیراندازی برای احداث نیاز به حمایت‌های مسؤولان استانی دارد.

به گزارش روابط عمومی هیات تیراندازی استان مازندران، بهروز اسکندرنیا در مراسم تجلیل از خبرنگاران مازندرانی با اشاره به قابلیت‌های تیراندازی در استان، اظهار کرد: در زمینه تجهیزات تا حدودی مشکلاتی داریم و ضعف موجود در کشور نداشتن تجهیزات مناسب است.

وی با اعلام اینکه تیراندازی ورزش تجهیزات‌محور است، تصریح کرد: ورزشکاران به دلیل نداشتن تجهیزات دچار مشکل می‌شوند و با توجه به هزینه بالای خرید سلاح تا حدودی در این زمینه دچار چالش هستیم.

رئیس هیات تیراندازی مازندران با اشاره به برنامه‌ریزی برای احداث سایت تیراندازی در استان افزود: در این زمینه نیاز به همکاری و همراهی متولیان امر در ورزش استان داریم.

اسکندرنیا یکی از برنامه‌‌های اصلی‌ هیات را اجرای طرح استعدادیابی و حمایت از ورزشکاران فعال عنوان کرد و افزود: این ورزش بسیار گران است. در المپیک پاریس تیراندازی کشور ما خودنمایی کرده و بازتاب مناسبی در جهان داشت‌.

اسکندرنیا افزود: در حال حاضر یکی از مشکلات در مجموعه هیات، تطابق هزینه‌ها با قوانین است چراکه روی همه هزینه‌ها اداره مالیات نظارت داشته و نبود قوانین مناسب و مدون در این بخش باعث فرار اسپانسرهای مالی می‌شود.

وی با اعلام اینکه همه تلاش ما این است که در کنار فعالیت‌ها، نسبت به احداث سایت مرکزی هیات تیراندازی مازندران اقدام کنیم، یادآور شد: برنامه داریم در شهرستان‌ها هم این سایت فعال شود و در این راستا نیاز به زمین داریم.

رئیس هیات تیراندازی مازندران با اشاره به توافق انجام شده با سپاه کربلای مازندران، گفت: سالن‌های فعال در اختیار سپاه برای توسعه این ورزش به هیأت‌های تیراندازی اختصاص پیدا کرده است.اولین استانی هستیم که خانه تیراندازی کشور را راه‌اندازی کردیم. در گذشته تنها ۱۱ هیأت ورزشی در شهرستان‌های مازندران وجود داشت و هم‌اکنون در همه ۲۲ شهرستان، روسای هیات‌ها منصوب شدند.

 

اسکندرنیا با اشاره به اینکه هانیه رستمیان در رویداد المپیک حضور داشت و رتبه بسیار خوب ششم را کسب کرد، گفت: برای المپیک آینده برنامه داریم. با فدراسیون تیراندازی صحبت کردیم تا سه شاخص مربی، روان‌شناس و ماساژور برای هانیه رستمیان بانوی المپین مازندرانی برای کسب آمادگی در المپیک بعدی توسط هیات تیراندازی مازندران درنظر گرفته شود.

در پایان این مراسم با حضور مدیرکل ورزش و جوانان مازندران از تلاش‌های هانیه رستمیان در المپیک پاریس و محبوبه بهاری قهرمان مسابقات تیراندازی نیروهای مسلح کشور قدردانی شد.