هفته اول لیگ تیراندازی استان تهران با حضور ۲۲ تیم در رشته تفنگ و ۲۲ تیم در رشته تپانچه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی هیات تیراندازی استان تهران، هفته اول لیگ تیراندازی استان تهران در دو رشته تفنگ و تپانچه بادی با شرکت ۴۴ تیم در دو گروه A,B در باشگاه تیراندازی پردیسان برگزار شد.
در قسمت تیمی گروه A تیمهای هدف، پردیسان و امید در رشته تپانچه و تیمهای پردیسان، هدف و تکین در رشته تفنگ به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب و در قسمت تیمی گروه B تیمهای هیئت تیراندازی پاکدشت ، سپیدار و کبکانیان در رشته تپانچه وتیمهای کبکانیان ، سپیدار و پیشرو دررشته تفنگ به ترتیب مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند.
درقسمت انفرادی رشته تفنگ مبینا توگه ازباشگاه پردیسان با امتیاز ۲۹۷، فاطمه رومیانی از باشگاه هدف با امتیاز ۲۹۴ و فاطمه قناویزباف از باشگاه پردیسان با امتیاز ۲۹۴ به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند و در بخش انفرادی تپانچه نیز مسعود کاظمی از باشگاه هدف با امتیاز ۲۷۹، علی حائل از باشگاه سپیدار با امتیاز ۲۷۹ و پریسا سادات عبادی از باشگاه پاس با امتیاز ۲۷۸مقام اول تا سوم را از آن خود کردند.
